Bloc de la Federació Internacional de Futbol 5x5

Bloc oficial de la Federació Internacional de Futbol 5x5

dimarts, 22 de març del 2011

David Iborra es perdrà el que queda de temporada

Moreno i Iborra a la gala dels
UEFA  Club Player Awards
La jove promesa del Maccabi d'Al-Sar diu adéu a la lliga després de recaure en la seua lesió de genoll en el passat partit disputat entre el R.Bostezo i el Maccabi d'Al-Sar. El jugador va haver de retirar-se d'inmediat i ja ha rebut l'alta mèdica.

L'equip treballa ja en la busqueda de fitxatges per suplir la seua baixa, i com no podia ser d'altra manera els rumors comencen a ploure. Entre ells els més sonats són els dels possibles fitxages d'Àngel Dealbert o Bruno Saltor, actualment en el València CF, o el de Ballesteros, del LLevant UE. També ha sonat amb força Pepe, del R.Madrid, qui no ha arribat encara a cap acord per la renovació amb el seu club.

Bruno Saltor en el xalet
de son pare
Alfredo Martínez, entrenador i portaveu del Maccabi, ha desmentit tots i cadascun d'estos rumors. A més, sobre el cas de Bruno Saltor afegia "pa fitxar al Burro Saltor, pa això fitxem a m'auela, que corre més i té més monyo".

Per altra banda, el jugador Àlex Moreno ha sigut sancionat amb una multa de 23€, o al seu equivalent en kebabs i falafels (6 i 3 respectivament), per haver mostrat en el partit disputat ahir front al Limbo United una samarreta amb un missatge dedicat al seu company David Iborra. El missatge reçava un polèmic "David Iborra los mete con la gorra", i la federació ha entés que era més una provocació al rival que una dedicatòria cap al seu company.

Moreno afirma que "la xifra és estratòsferica", i ha conclòs amb un "estan locos o què?". La federació estudia augmentar-li la multa en 2 kebabs per aquestes paraules.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada