Bloc de la Federació Internacional de Futbol 5x5

Bloc oficial de la Federació Internacional de Futbol 5x5

dimarts, 29 de març del 2011

El "Brujo Paco" amenaça amb fer vudú a les principals estreles de la MOATROS LEAGUE

L'arxienemic més mediàtic de la MOATROS LEAGUE, Paco el Brujo, ha tornat a ser protagonista en els principals mitjans de comunicació del planeta al assegurar que està fent vudú a diferents jugadors primícia de la MOATROS LEAGUE en el que ell considera un acte de justícia popular.

Els fets es remonten al passat dissabte, al programa "Momentos Brujos" de Ribera TV, on el convidat conegut com Paco el Brujo va confessar que es trobava en eixos moments en una fase prou avançada del seu pla de boicot a la MOATROS LEAGUE.  Tot seguit va reconèixer estar darrere d'algunes lesions com la última patida pel jugador del Maccabi David Iborra. El "Brujo" qualifica aquestes lesions provocades com un acte de justícia i venjança, segons declaracions seues posteriorment al seu Twitter assegura trobar-se "molt disgustat per no veure publicat el seu anunci en la pàgina web oficial de la lliga".

Les seues paraules no han fet cap gràcia a la federació de la MOATROS LEAGUE, qui ha denunciat ja a la polícia al reconegut artista de la màgia negra, que precisament es troba sota investigació sospitòs de l'autoria d'altres possibles crims com el de la Princesa de Gales 'Lady Di' o el del famòs raper estadounidenc 'Tupac'.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada