Bloc de la Federació Internacional de Futbol 5x5

Bloc oficial de la Federació Internacional de Futbol 5x5

Reglament

Reglament oficial MOATROS LEAGUE - Federació Internacional de futbol 5x5

1.Sobre la lliga

Art1 .- La MOATROS LEAGUE és una competició futbolística creada i organitzada per la federació internacional de fútbol 5x5, configurada per els millors equips del món. Per això aquesta competició és coneguda com la millor lliga del món.

Art2 .- No hi ha un periode establert de fitxatges. Es poden donar altes i baixes als equips durant tota la temporada.

Art3 .- A la MOATROS LEAGUE el sistema de puntuació serà:
Per partit guanyat: 3 punts
Per partit perdut: 0 punts.
Per partit empatat: 1 punt

Art4 .- Si algun dels dos equips no pot disputar el partit en la data acordada, haurà d´avisar a l´equip rival i a la federació amb almenys 48 hores d´antelació amb l´hora del partit

Art5 .- En cas de que un dels 2 equips no es presente al partit. L´equip que es presente es durà els 3 punts de la victòria amb un resultat de 9 a 0.

Art6 .- Un cop finalitzada la temporada, els 4 primers equips es clasificaran per a la Copa Joan Cordero.
Els emparellaments de la mateixa es designaran per sorteig. En cas d´empat es mirarà en primer lloc el average existent entre els 2 equips empatats.

Art7.- A la MOATROS LEAGUE tots els partits són derbis. Per tant seran declarats d´alt risc, i les autoritats monesipals podran practicar les detencions que consideren oportunes.

Art8.- La federació internacional de futbol 5x5 podrà sancionar jugadors i equips que no tinguen uns comportaments i actituts d´acord amb la filosofía de la millor lliga del món.

2.Al terreny de joc

Art1 .- El terreny de joc ha de ser sempre l´estadi monesipal Joan Cordero amb capacitat per a 65.000 espectadors.

Art2 .- S´enfrontaran 2 equips formats per 4 jugadors i el porter (un total de 5). A la banqueta hi hauran els jugadors que cada equip considere oportú.

Art3 .- Els partits estaran conformats per 2 temps de 25 minuts cadascún. No s´aturarà el temps excepte en casos de força major. (Pilota ancalà, lesions, Jimmy Jump, llançament de bengales...)

Art4 .- A la MOATROS LEAGUE no existeix la figura del arbitre ni de l´asistent, així que no hi haurà fora de joc.  Les fores de banda i el corners es trauran amb el peu.

Art5 .- Hi haurà cessió al porter, faltes i penals, que xiularan els jugadors que estiguen inmersos en l´acció. Els penals es llançaran des de el punt marcat al monesipal Joan Cordero.

Art6 .- El nombre d'intercanvis per partit serà il limitat, podent així també entrar i eixir la mateixa persona tantes vegades com vulga.

Art7 .- Cada equip haurà de tenir un uniforme amb un color determinat. En cas de coincidir amb el color de les equipacions tindrà preferència l´equip que jugue com a local.

3.La MOATROS LEAGUE com a òrgan administratiu

Art1 .- La MOATROS LEAGUE no està inscrita a cap lloc i és completament alegal.

Art2 .- La MOATROS LEAGUE només serà dissolta per''insolvència''en les seves funcions com a tal, o per petició dels participants

4.Altres competicions

Art1 .- La MOATROS LEAGUE estarà associat amb altres lligues o copes per a qualsevol beneficid'aquesta.

Art2 .- Es podran realitzar competicions conjuntes amb altres competicions per augmentar la participació i elsentit de les mateixes.