Bloc de la Federació Internacional de Futbol 5x5

Bloc oficial de la Federació Internacional de Futbol 5x5

dijous, 24 de febrer del 2011

La solidaritat de la millor lliga del món

Diversos jugadors de la MOATROS LEAGUE jugaren un partit amistós de futbol sala, en benefeci dels joves amb risc d´exclusió social, del conegut i conflictiu Barri de la Punyalà.
Pablito i de la Guàrdia en representació de Maccabi d´Alçar, Adria i Pikonenko per Tanatori City, el ex-campió del món Rafa Toxarock i l´internacional basc Asier Baiona, feren les delicies de tots i totes les aficionades, que asistiren el passat dissabte 12 de febrer, al partit que es disputava al Poliesportiu d´aquest barri, que es va vestir amb les seues millors gales per a la ocasió.


A un partit on el que menys comptava era el resultat, els asistents i els jugadors van gaudir en tot moment d´un ambient de germanor i cordialitat, tot i que dixaren grans detalls tècnics durant tot el matx.

Aquest és el primer acte conjunt despres de la signatura de l´acord entre la MOATROS LEAGUE i Unicef, del que seran tota una serie d´actes per tal d´afavorir la insercció dels joves del Barri de la Punyalà, que recordem ha sigut durant els darrers anys una de les mes importants fonts de jugadors de la millor lliga del món, com es el cas de Josep del Toro, Xavi Fempa, Palop, Chivi, el Kata o el mateix Pikonenko.
Un cop més la millor lliga del món ha donat mostres del seu civisme i valenciania.

1 comentari: