Bloc de la Federació Internacional de Futbol 5x5

Bloc oficial de la Federació Internacional de Futbol 5x5

dilluns, 7 de març del 2011

Jugadors de llegenda - Gianluca Vialli

La seva carrera va començar al 1980; als equips de Cremonese, Sampdoria, i Juventus, guanyant l'Scudetto amb els últims 2 clubs. També ha guanyat la Champions League amb la Juventus al 1996. Gianluca va passar a la Premiership a l'equip del Chelsea FC l'any 1997 , complint els seus últims 3 anys com jugador i marcant 40 gols en 83 partits.

Vialli va passar a ser jugador-entrenador del Chelsea al 1998, i va seguir lligat al club fins al 2000. Va passar a ser un dels mànagers més reconeguts, al guanyar la Worthington Cup i la UEFA al 1998; i la FA Cup al 2000. L'equip va acabar tercer de la Premiership del 1999, només 4 punts per sota dels campions, el Manchester United, sent la millor campanya del club londinenc en 29 anys. En la seva aparició en la Champions League va assolir un bon debut a l'arribar a quarts de final, en el partit d'anada va assolir una victòria de 3-1 enfront del FC Barcelona, però van ser eliminats després de perdre 5-1 al partit de tornada al Camp Nou.
Després de finalitzar el seu contracte, va seguir a la First Division, aquesta vegada amb el club Watford FC a la temporada 2001-02. Després d'una dolenta campanya amb mals resultats, i amb una plantilla de grans costos, l'equip va finalitzar en 14 lloc, i va ser acomiadat al finalitzar la campanya.

Avui dia, treballa per a la TV a la cadena Sky d'Itàlia, com comentarista esportiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada