Bloc de la Federació Internacional de Futbol 5x5

Bloc oficial de la Federació Internacional de Futbol 5x5

divendres, 18 de febrer del 2011

La MOATROS LEAGUE a la gran pantalla

El cèlebre director de cine, Woody Allen, s'ha fixat en la MOATROS LEAGUE i ha anunciat per fi el que ja venia rumorejant-se en els darrers mesos, la pel·lícula inspirada en la millor lliga del món és ja una realitat, tot i que encara no hi ha data per l'estrena.

La trama transcorre a un barri deprimit de la Godella ocupada pels nazis durant la 2a Guerra Intercomarcal, on un futbolista retirat, interpretat per Antonio Resines, acabat d'arribar de l'estranger tracta de sobreviure en el dur dia a dia.

 Prompte coneix a un grup de gent que manté en la clandestinitat la llegendària lliga en marxa, fins que un dia els nazis descobreixen el secret i comdemnen a  una mort pública, com a càstig exemplar, a tots els integrants de la lliga.

A última hora, l'aparell de premsa nazi creu convenient fer un partit que enfronte a una selecció de la MOATROS LEAGUE contra un combinat nazi, per tal de humiliar al equip de les estreles i guanyar la guerra propagandística a l'Horta Nord.

Antonio Resines haurà de conduir, una volta més, als seus nous companys d'equip fins a la victòria final.

La pel·lícula ha tingut un pressupost de 86.000€ (uns 42.000¢, al canvi en 'Corderos', la moneda pròpia de la MOATROS LEAGUE). Entre els actors que li donen vida a la pel·lícula trobem alguns de renom com Gerard Depardieu, que interpretarà a Àlex Moreno del Maccabi d'Al-Sar, Keanu Reevs interpretant al Contre dels Excaipirinhes, o  Melendi que s'estrenarà en el món del cinema interpretant a la megaestrela Pikonenko.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada