Bloc de la Federació Internacional de Futbol 5x5

Bloc oficial de la Federació Internacional de Futbol 5x5

diumenge, 13 de febrer del 2011

Nou material tèxtil del Maccabi d'Al-Sar

Ja estan a la venda en les oficines del club al carrer Pintor Sorolla de València les noves bufandes del Maccabi d'Al-Sar, dissenyades exclusivament per membres del grup d'animació 'Macarres d'Al-Sar'.

Pròximament eixirà a la venda també la equipació de la nova temporada, a més el pròxim dimarts els aficionats més matinadors podran gaudir de la presència d'alguns jugadors de la plantilla, com Fran Esparcia o David Iborra, que signaran els diversos productes de merxandatge i es faran fotos amb els aficionats. A més els compradors d'aquests nous productes seran obsequiats amb entrades dobles per al proper partit de la MOATROS LEAGUE al Joan Cordero contra el Montcadascú A.L.S.

David Iborra i Fran Esparcia participaran per la vesprada en un partit benèfic que enfrontarà a 2 equips liderats pels propis jugadors, i que estaran completats amb els joves jugadors de les categories infantils del Maccabi d'Al-Sar. Els beneficis aniran destinats a les escoles de futbol infantils del Barça i del Madrid, a veure si així trauen jugadors bons propis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada