Bloc de la Federació Internacional de Futbol 5x5

Bloc oficial de la Federació Internacional de Futbol 5x5

dimecres, 5 de gener del 2011

Una bandada d'àguiles protegirà l'estadi JOAN CORDERO

La Federació copia una iniciativa del València CF.

Alguna bona idea havien de tindre els de Mestalla, i aquesta ha sigut la implantació de 2 àguiles guardianes al camp per protegir la gespa. Fins i tot Espanyeta assegura que les bèsties són "molt amigables, tot i que a simple vista acollonen".

La Federació de la MOATROS LEAGUE ha aplaudit aquesta iniciativa i ha anunciat que la incorporaran properament, junt amb la resta de projectes anunciats ja, per exprimir al màxim el rendiment del terreny de joc del JOAN CORDERO.

Recordem que el passat 28 de Desembre la Federació va anunciar una sèrie de mesures per tal de millorar el rendiment del camp, i a més a més per tal d'evitar els constants saquejos als que es veu sotmés l'estadi per part de joves antisistema o antinosequè.

A la iniciativa adaptada del València es sumarà la fosa d'aigua amb piranyes que rodejarà el camp, la electrificació de les tanques de seguretat ja existents i l'establiment de francotiradors repartits discretament a les torres d'enllumenat i els arbres que envolten el camp.

"A més a més, amb això dels francotiradors en els arbres i torres de llum esperem recuperar uns 325 balons encalats, els quals fins ara no havien pogut ser rescatats", concluia el portaveu de la Federació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada