Bloc de la Federació Internacional de Futbol 5x5

Bloc oficial de la Federació Internacional de Futbol 5x5

diumenge, 9 de gener del 2011

Canal 9 censura la pàgina de Teletext de la MOATROS LEAGUE

La flamant pàgina de Teteletext ha deixat d'existir al servei que oferia Canal Nou en aquesta plataforma. Fins ara no s'han donat explicacions sobre el motiu del tancament de la pàgina, i només contem amb les polèmiques declaracions del director de la cadena, el qual va dir "els hem tancat la pàgina per que són uns fills de putes" al veure's qüestionat per diversos mitjans de comunicació a l'eixida de les oficines de Burjassot.

Les relaciones entre Canal Nou i la Federació de la MOATROS LEAGUE ja estaven seriament deteriorades quan aquests últims van retreure als directius de la cadena el fet de que no retransmeteren en directe els partits de la millor lliga del món. "Se juga massa tard i després no tenim com tornar a Burjassot", es defenien des de la cadena.


Des de la Federació asseguren que "no és una gran pèrdua, tot i que la putada són les hores i hores que ens vam deixar en el disseny a lo pixel art".

Així i tot el cas ja està en mans del Tribunal Superior de Justícia, des d'on ens arribaren unes primeres declaracions no oficials on asseguraven que "treballarem dur en açò, per que està clar que ací hi ha interessos ocults, tot i que els de Canal 9 tenen un poc de raó".

L'espai buit serà substituït amb una pàgina dedicada al Grand Prix, popular programa familiar que enfronta els pobles de la geografia valenciana i no valenciana cada estiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada