Bloc de la Federació Internacional de Futbol 5x5

Bloc oficial de la Federació Internacional de Futbol 5x5

dilluns, 3 de gener del 2011

Alfredo Martinez penja les botes i els guants

El guardameta d'emèrgencia del Maccabi d'Al-Sar diu adéu al futbol després d'una sèrie de lesions que l'allunyen dels camps cada volta que aquest s'arrima a un.

Alfredo Martinez, conegut com la 'Pantera Blanca de 3 Forques', criat a una de les zones més perilloses de la ciutat de València, on va aprendre a jugar a futbol jugant només els dimecres aprofitant el transit tallat pel 'mercadillo' de l'Avda. del Cid, podria dir adéu definitivament al futbol degut a la mala sort amb les lesions, l'última d'aquestes patida durant el partir que va enfrontar al Maccabi d'Al-Sar contra el C.Tanatori, tot i que el jugador va aguantar el dolor i va acabar el partit a pesar de la lesió.

L'exitòs cancerber ha topat amb la mala sort, i quan això passa no pots fer res més que resignar-te. Amb aquesta filosofia és com s'ha pres Alfredo Martinez aquesta sèrie de 'fatales desdichas', tot i que l'encara jove futbolista assegura que no deixarà el món del futbol del tot, ja que podria tornar a aquest com a entrenador.

Recordem que Alfie, com el coneixen a casa, ha recolectat al llarg de la seua carrera innumerables trofeus de totes les categories, sent un dels porters més galardonats a l'actualitat.

Els seus fans poden gaudir d'una còpia il·legal d'un vídeo-homenatge que circula per la xarxa amb una recopilació d'algunes de les seues millors intervencions sota els pals. Actualment aquest vídeo és una raresa difícil d'aconseguir, ja que l'ADOR (Asociació de Davanters amb Odi i Rencor) ha denunciat el vídeo en multiples plataformes com Youtube, Putalocura i Megaporn, iniciant així una autèntica cacera de bruixes contra tota classe d'homenatge als guardametes que han fet història a base d'humiliar als davanters amb les seues parades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada