Bloc de la Federació Internacional de Futbol 5x5

Bloc oficial de la Federació Internacional de Futbol 5x5

dimecres, 9 de febrer del 2011

RODA DE PREMSA EXCAIPIRINHES UE: "NO N'HI HA QUE ANAR DE GUANYADORS"


Amb aquesta contundència declarava el jugador dels Excaipirinhes, David O'Perish, que no n'hi ha que confiarse després del primer partit de la Lliga (Bostezo 5 Excaipirinhes 12). El jugador d'origen Irlandés va quallar un notable partir marcant 4 gols tot i jugant de defensa, però va dir que la darrera temporada ja començaren golejant el partit innagural i a la fí es quedaren fora dels puestos que donen dret a jugar la "segundona" Lliga de Campions, i no es podien relaxar, si volien plantarli cara als actuals campions. D'aquestos, Tanatori City, també parlà a la fi del partit.

Comentà que serà un partit complicat però no imposible."Sabem que son els actuals campions i que feren doblet, però s'hem reforçat i es probable que tingam les nostres posibilitats". Amb els fitxatges estava destacant principalment l'arribada de Paco o com ja el coneixen dins del vestidor "El Teranyina", ya que no deixa pasar cap bola.
Positiu i Negatiu
Una de les bones noticies de la jornada ha sigut la tornada als terrenys de joc de Guerau Rodrigao. Després de la lesió patida la pasada temporada mentre anava a l'entrenament (recordem que es va pegar una hostia barbara amb la bici), es va a "tornar a sentir jugador". No va ser dels millors partits, inclús va haver una trifulca amb altre jugador de Excaipirinhes al vestuari després del partit. Fonts del club, diuen que es degut a que l'altre jugador li furta un gol a Rodrigao en la linea de gol. La nota negativa la protagonitzà Contre, que no arrivà al partit després que es confirmara la seua presència en una entrega de premis de Cinema en la Universitat.El dijous que ve si que estarà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada