Bloc de la Federació Internacional de Futbol 5x5

Bloc oficial de la Federació Internacional de Futbol 5x5

dilluns, 7 de febrer del 2011

Nicolau Al-cocer, el jugador egipci que jugava amb Pikonenko a l´Olimpic d´aiXàtiva, fitxa per Tanatori City

Alfons Rus, aquest matí en Xàtiva
Així ho feia saber aquest matí el honorable i ilustrissim Alfonso Rus, que compagina la seua presidència de l´Olimpic amb l´alcaldia de Xàtiva i la presidència de la Diputació, en un esmorzar amb empresaris a la capital de la Costera.
En declaracions a Ribera Televisió i Ràdio Elite manifestava: "Ens haguera agradat que el xicon s´haguera quedat mes temps en el nostre equipo, però la oferta que teniem damunt la taula era irrechasable" i afegia: "Es normal que el jugaor vullga jugar en la millor lliga del món, la MOATROS LEAGUE".

Mès tard quan Alfonso Rus era preguntat pel motiu de que Canal 9 tallara les emisions dels partits de la MOATROS LEAGUE al canal TELE 7 Calderona, el molt honorable president contestava: "Tranquils que ja parlaré jo en Paco Camps i arreglarem açò. Com sempre ja sabeu la culpa es dels catalans i dels terroristes d´Acció Cultural".
D´aquesta manera el senyor Rus tancava la polémica.


Jesus Gil i Gil amb el seu cavall Imperioso
Pel que fa al nou jugador, Nicolau Al-Cocer, sobretot recordem la seua etapa quan va coincidir amb Pikoneko a l´Olimpic d´aiXàtiva, on aconseguiren proclamar-se 3 cops campions de la lliga BBVA (la tercera millor lliga del món) i guanyaren una volta la desapareguda Champions League amb aquest equip, convertint-se així en una de les davanteres mes temudes de la ultima decada. Cal recordar que l´Olimpic va guanyar la desapareguda Champions League, l´any que el Patètico de Madrid va renunciar a jugar aquesta competició degut al dol mantingut per la mort de"Imperioso",cavall del aleshores president Jesús Gil i Gil.

Pikonenko i Al-cocer en la seua etapa a l´Olimpic de Xàtiva
Com alguns recordaran a Nicolau Al-cocer, el govern egipci li va retirar la nacionalitat per els seus problemes amb el faraó que manava en Egipte a l´any 1996, i així va haber d´abandonar el seu país i viure a l´exili. Es aleshores quan va ser convocat per una selecció que comptava amb exiliats d´altres paisos, i es alli on va coincidir amb altres estreles que avui en dia juguen a la MOATROS LEAGUE. És el cas de Pikonenko, Xavi Fempa i De la Guàrdia tots ells jugadors a l´exili, que foren convocats per la selecció nacional dels Paisos Andorrans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada