Bloc de la Federació Internacional de Futbol 5x5

Bloc oficial de la Federació Internacional de Futbol 5x5

dijous, 10 de febrer del 2011

Confirmat: el Pes 2012 comptarà amb les licències de tots els equips i jugadors de la MOATROS LEAGUE i de la Copa Joan Cordero

Portada de la futurà versiò del Nyispró 2012
Pro Evolution Soccer (conegut al Japó i altres països com a Winning Eleven) és una saga de videojocs de futbol, produït per la companyia japonesa Konami, existint versions per a diversos sistemes.

Konami també va produir altra sèrie de futbol, anterior i per temps contemporània a Pro Evolution Soccer, anomenada International Super Star Soccer, programat per altre equip desenvolupador anomenat Mayor A, i amb un matís de joc diferent, allunyant-se de la simulació que caracteritza a la sèrie PES/Winning Eleven, a més, comptava amb altres maneres de joc, per exemple la manera "Scenario", on es poden reviure moments cims en la història del futbol, donant al jugador la possibilitat de revertir el succés.


Doncs be, aquesta nova versió comptarà per primer cop amb el vist i plau de la MOATROS LEAGUE per tal de que tots els seus equips i jugadors apareguen a aquest videojoc. Ja era hora de que la millor lliga del món, estiguera present al millor videjoc de fútbol del món. 


l´Estadi Monesipal Joan Cordero estarà al joc
De la Guàrdia i Mario celbrant un gol de Maccabi
Rodrigao xutant un penal contra Limbo United
Alcaide de Tanatori City a punt de fer un xut

Tots els jugadors i estadis de la MOATROS LEAGUE estaran detallats al milimetre i les aficionades i els aficionats de la millor lliga del món podran reviure els partits dels seus idols tantes voltes com desitjen.





Al joc tambès estaran incloses les noves seleccions de Costo Rico i dels Paisos Andorrans, així com alineacions de clubs histórics com el Olímpic de Xàtiva i el Atletico Moncadense entre altres.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada