Bloc de la Federació Internacional de Futbol 5x5

Bloc oficial de la Federació Internacional de Futbol 5x5

dimecres, 22 de desembre del 2010

Pikonenko, escollit jugador de la setmana

L'estrela del Ciutat Tanatori ha sigut escollit com a 'Jugador de la Setmana' pels aficionats de la MOATROS LEAGUE. Les votacions no es van decidir fins l'últim moment, sent perseguit en aquestes per Alex Moreno, defensa del Maccabi d'Al-Sar. La diferència final ha sigut de només un vot.

Així i tot, el futboliste culmina amb premi la temporada realitzada amb el seu equip, el Ciutat Tanatori, el qual es juga aquesta nit el lideratge i les aspiracions a títol davant un Maccabi d'Al-Sar que no s'acaba d'alçar i que buscarà puntuar per primera volta en la lliga.

I és que Pikonenko està esdevenint tot un referent per als xiquets de l'Horta Nord, sent la figura més valorada de la lliga pels infants. Aquest afecte a més és mutu, i ho demostra el fet de que durant les festes de Nadal els xiquets podran gaudir de la presència del jugador en les activitats programaes a l'Escorxador de Godella. Alguns s'atreveixen a apodar al jugador ja com el 'Santa Klaus de l'Horta Nord' o 'Rasta Klaus'.

La figura del futbol mundial no ha volgut comparèixer davant la premsa, però ens ha sorprés pujant una foto al seu Twitter fent un brindis dedicat a tots els seus fans, acompanyat del seu manager, 'el Jimmy' per als amics, conegut també com 'Monte Cabra No Tengo'.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada