Bloc de la Federació Internacional de Futbol 5x5

Bloc oficial de la Federació Internacional de Futbol 5x5

dimecres, 22 de desembre del 2010

Francesc Ballester, baixa indefinida en el Maccabi d'Al-Sar

El porter titular del Maccabi d'Al-Sar continua sense alçar el cap.

Si fins ara els resultats de l'equip l'havien comdemnat en una espiral de mala sort, ara es suma a això la lesió de genoll que va patir en l'últim partit contra els Excaipirnhes, en un fortuït xoc contra un rival.

El 'Tigre de Parcent' va anunciar la seua baixa mitjançant el seu Blog personal, seguit per multitud de fans d'arreu del món. Va adjuntar el part de lesions, i va cridar als seus seguidors a la calma, assegurant que treballaria dur per tornar als terrenys de jocs tan prompte com li fóra possible, tot i que el jugador es perdrà el que resta de temporada.

La polèmica no va estar absent a l'hospital Nou d'Octubre, on el jugador va ser atés d'urgència. Sembla ser que els sedants li jugaren una mala passada al jove porter, el qual es va despertar desorientat en plena operació i va fugir de l'hospital amb les ferides encara per suturar.

Finalment va ser una parella de la prestigiosa Policia de la Generalitat qui va reconeixer a l'estrela de la MOATROS LEAGUE, qui deambulava encara desorientat pels carrers de València i el va portar de tornada a l'hospital, on els metges pogueren acabar amb èxit la intervenció que li practicaven.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada