Bloc de la Federació Internacional de Futbol 5x5

Bloc oficial de la Federació Internacional de Futbol 5x5

diumenge, 5 de febrer de 2012

EL 2012 ES PRESENTA AMB NOVETATS

Al contrari que a la resta d'Europa, el mercat d'hivern de la MOATROS LEAGUE no s'ha congelat,
i es que si preguntes als presidents dels clubs de la millor lliga del món sobre els temps de crisi se descollonen.
Han ideat una alternativa als diners per a pagar.

Clica on vullgues per a llegir més.


LA CRISI ÉS LO DE MENYS

Com ja anunciàvem fa 2 ó 7 minuts, depén de lo ràpid que llegiu, els màxims responsables dels clubs de la millor lliga del món han superat el lleuger problema de la crisi amb diverses iniciatives que han sigut premiades per la prestigiosa revista Forbes, propietat del reconegut informàtic i actor de pel.ícules romàntiques 'Torbe'.

La primera d'aquestes alternatives va sorgir quan el Racing Bostezo va intentar fitxar a Tévez a canvi d'una minicolecció de 12 cromos de quan Son Goku estava en Namek, d'un alt valor històric i sentimental. Això va servir de precedent per a que, els clubs de mitja Europa primer, i els de l'altra meitat després, se posaren d'acord i establiren aquest 'nova divisa' per saldar les transferències de jugadors entre clubs.

 Però els jugadors no estaven del tot contents amb aquesta iniciativa, ja que quedava un punt per resoldre: el sou dels jugadors. El Tanatori City, equip més pirata de la competició, va resoldre aquest problema de manera quasi involuntària, oferint comptes Premium de Megaupload als seus jugadors. Així, Pikonenko, l'estrella de l'equip i el jugador amb el sou més alt de la lliga, passaria a cobrar 6 mesos de compte Premium Megaupload, el qual inclou Megavideo i Megaporn.

Aquesta iniciativa ha sigut font internacional de polèmica, i ja s'han produït els primers boicots, com era d'esperar, cap a la lliga més políticament incorrecta del globus terraqui.

MOVIMENT EN EL MERCAT HIVERNAL

Com que sobren els cromos, els clubs s'han tirat a fitxar jugadors com si no estigueren bé. El Maccabi d'Al-Sar és l'equip que més necessitat està des de que mig equip abandonara les files del club, com és el cas de De la Guardia, que va abandonar el club direcció a Alemanya per crèixer com a futbolista, segons ell, encara que tots sabem que lo que vol és punxar-se alguna rubia.

Com és normal, les ofertes des de l'estranger plouen als jugadors de la MOATROS. Els cas més sonat d'aquest mercat d'hivern és el de Moreno, ex-jugador del Maccabi d'Al-Sar, que va rescindir contracte amb el seu antic club per firmar lliurement pels San Jose Earthquakes. Moreno afirmava fa uns dies a la inauguració de la seua rèplica de cera al museu del seu antic club "Aim japi tu bi jiar", en referència a que s'està pegant la festa més que mai per que no el coneix ningú allà en tot Earthquakes.

POSSIBLES RIVALS EN EL MUNDIALET DE PUTICLUBS

Els Almussafes Galaxy, el Bayer Benetusser o el Newcastelló se perfilen com els possibles rivals per al Mundialet de Puticlubs que enfronta als guanyadors de les lligues més importants del moment, totes localitzades òbviament en la pròspera Comunidaz Valenciana. El Ciervo, el Falcon Crest i uns quants més patrocinen aquesta copa.

 Recordem que el nostre representant en la competició és el Tanatori City, involucrats també en el cas Gürtel, que misteriosament va guanyar totes les competicions possibles durant la passada campanya.

1 comentari:

  1. Ya sabes de la revelación de la última profecía hopi, en Chihuahua México, esta interesante. Si deseas más información ingresa a este sitio web http://laultimaprofeciahopi.blogspot.mx/ o contáctanos por medio del correo revelaciondelaultimaprofeciahopi@hotmail.com
    En el lugar existe una plataforma de aterrizaje de ovnis, el cual los antiguos le llamaban la montaña de la luz; además está también la roca de la última profecía hopi 2012.
    Las personas interesadas en participar en esta revelación deberán ponerse en contacto con nuestros correos y cumplir los requisitos de selección.

    ResponElimina