Bloc de la Federació Internacional de Futbol 5x5

Bloc oficial de la Federació Internacional de Futbol 5x5

dimecres, 19 de gener del 2011

Tanatori City a la final de la Copa Joan Cordero

No paren les bones noticies per a Tanatori City. S´imposaren a Racing Bostezo per 4 gols a 5 en la tornada de les semifinals de la copa Joan Cordero. En Roda de premsa posterior al partit, Adrià el carismàtic futboliste del barri de Campanar feia les seguents declaracions: "Si senyor! l´equip ja esta en la final i de segur que aconseguirem alçar un nou títol per a la nostra afició. Ha sigut una eliminatòria molt igualada però al final ens hem imposat gràcies a 2 gols de pikonenko i xavi fempa al final del partit" .

El jugador que es troba en baixa forma desprès de la seua gira benèfica pel nord d´Àfrica, contestava el seguent quan era preguntat per el seu rendiment als darrers partits copers: "Molts són els mitjans que volen crear mal rotllo al nostre vestidor, acusant de falta de profesionalitat alguns jugadors com Diegol i jo mateix, però ja s´encarregarem de callar ixes boques quan ens portem la Copa Joan Cordero la setmana vinent".
I Així és, Tanatori City podria aconseguir el primer doblet de la història de la millor lliga del món, si guanya en la final aquest trofeu, ja que com la majoria d´aficionats de la MOATROS LEAGUE saben, es proclamaren campions del trofeu d´obertura 2010 el passat dia 29 de desembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada