Bloc de la Federació Internacional de Futbol 5x5

Bloc oficial de la Federació Internacional de Futbol 5x5

dissabte, 15 de gener del 2011

Ciutat Tanatori Campions del 2010

Per fí la federació internacional de futbol 5x5, junt a la resta dels locals i col.lectius col.laboradors de la MOATROS LEAGUE, ha tret aquesta setmana el poster conmemoratiu oficial dels campions de l´any 2010 en la nostra lliga, com tots i totes sabeu, la millor lliga del món.

CIUTAT TANATORI CAMPIONS APERTURA 2010
D´esquerra a dreta, filera de dalt: Palop, Alcalà, Txanin, Diegol
D´esquerra a dreta, filera de baix: Pikonenko, Xavifempa, Alcaide, Adrià (lesionat, no apareix a la foto)

L´equip, que a partir d´ara canviarà el seu nom per el de TANATORI CITY, ha aconseguit proclamar-se campió per primer cop d´aquest valuós trofeu, i ara haurà de defensar el titol front als equips ja existents a la millor lliga del món i tambè front als nous equips, que s´incorporaràn proximament a la nostra competició, que arrancarà el proxim mes de febrer de 2011.

En roda de premsa el jugador Agustí Tirado Alcalà era preguntat per els diversos mitjans de comunicació com veia les posibilitats del seu club per tal de revalidar enguany el títol de lliga. Alcalà molt convençut en les seues declaracions comentava: "Clar que guanyarem! el nostre club esta format per un grup de jugadors joves i no tant joves, que serà el dominador de la MOATROS LEAGUE durant la pròxima decada". I afegia: "No cal que comente que al Tanatori City el mes borinot fa rellotges".

Els aficionats i aficionades poden sentir-se satisfets perque el torneig de lliga 2011 que començarà en breu. es preveu el mes apasionant i disputat de tots els trofeus disputats arreu de la galàxia.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada