Bloc de la Federació Internacional de Futbol 5x5

Bloc oficial de la Federació Internacional de Futbol 5x5

dilluns, 5 de setembre del 2011

Torna la MOATROS LEAGUE -TEMPORADA 2011/2012



Tot lo bo en esta vida torna (excepte Hostal Royal Manzanares), i com no podia ser d'una altra manera la MOATROS LEAGUE torna a la càrrega.

Aquesta volta torna amb sorpreses, nou calendari de partits adaptat a les exigències del mercat asiàtic i sudamericà, facilitats per als Hooligans, i fitxatges estelars que en més d'una ocasió i de 2 han hagut de desembolsar de la seua butxaca diners per poder arribar a la millor lliga del món.

Si repasem l'anterior temporada podem trobar autèntiques perles de l'alçada de Asier Adebaiona, Artouré Yaya i Fran Nistelroy (M. d'Al-Sar), Xavidal i Gerard Picó (Tanatori City),   o Cristiano Kayako (R. Bostezo). Alguns han passat a jugar altres lligues, altres com és el cas de David Peris, dels Excaipirinhes UE, es rumoreja que ha aprofitat els diners d'una loteria per fundar el Peris Saint Germain, un equip fet des de 0 ple d'estreles.

En qualsevol cas, enguany se li sumen a aquestes noves incorporacions que faran que se vos caiguen els pantalons i reboten en terra. Tenim l'exemple de Zinedine Zidane, que vol tornar a gaudir del futbol i està molt prop de fitxar pel Maccabi d'Al-Sar, tot i que estos asseguren tindre la seua plaça coberta, per la qual cosa podria acabar recalant com el nou porter del club galàctic.

Un altre exemple és el de Diego Tristán, que s'ha oferit a tots els clubs que formen la lliga, però cap pareix tindre la sang freda de contractar-lo.

Per altra banda, aquesta temporada comptara amb una avalanxa exagerada de nous patrocinadors, ja no sabem ni on posar-los.

La inauguració no tardarà molt en anunciar-se, i la Federació ja ha anunciat que regalarà entrades per als 2.000 primers assistents al primer partit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada