Bloc de la Federació Internacional de Futbol 5x5

Bloc oficial de la Federació Internacional de Futbol 5x5

divendres, 22 d’abril del 2011

Primers rumors en el mercat de fitxatges de la MOATROS LEAGUE

S'acaba la temporada i com era d'esperar comencen a eixir els primers rumors sobre les altes i baixes en les plantilles de la MOATROS LEAGUE.

Clubs com el Manchester, Madrid, Barcelona o Chelsea tremolen cada vegada que entrem en temporada de fitxatges davant de la idea de perdre les seues estreles que es deixen seduir per la qualitat i competivitat de la MOATROS.

Però la crisi que pateixen els clubs de la millor lliga del món està canviant l'ordre de les coses, i per primera volta en la vida es veuen obligats a vendre a les seues megaestrelles al millor postor.

Xavi és a dia de hui un dels jugadors
més desitjats en Europa.
Un exemple és el rumor publicat per La Gazzeta dello Sport que vincula a Xavi del Tanatori City a la Juventus, equip que pretèn fer un borron y cuenta nueva i està apostant pels fitxatges estratosfèrics a base de talonari.

Un altre jugador que se'l rifa mig món és Kayako, el killer del Racing Bostezo.

Segons la premsa anglesa estaria molt prop de firmar pel Chelsea a canvi de Fernando Torres, que no acaba d'encaixar en el conjunt londinenc.

Es parla també últimament molt de la possible tornada de Guerau Rodrigâo, de l'UE Excaipinhes, a la lliga brasilera. El jugador mai ha amagat la seua debilitat per aquesta lliga i no nega els contactes amb diversos clubs brasilers. Palmeiras, Vasco da Gama o Corinthians són els equips millor col·locats per fer-se amb els serveis del jugador carioca-godellense.

Per últim, el diari Marca eixia hui als carrers amb una portada bomba que anunciava el doble fitxatge de la parella Eskorbutin-Moreno per part del Schalke 04, del Maccabi d'Al-Sar. Tot apunta a que el duo farà les maletes cap a Alemanya on ja els espera  l'ex-madridista Raul Gonzalez Blanco. L'operació eixiria per uns 9 milions de corderos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada