Bloc de la Federació Internacional de Futbol 5x5

Bloc oficial de la Federació Internacional de Futbol 5x5

dimarts, 29 de març de 2011

Els hooligans de Tanatori City orgullosos de ser l´equip mès odiat en la MOATROS LEAGUE

"No mos agafaran vius". Així de clar i contundent responia el lider de l´agrupació dels ultres de Tanatori City, al seu twiteer la passada matinada, desprès de la operació policial que els va incautar decenes de bengales, armes, i pastissos de moniato el passat cap de setmana.

I es que el partit que enfronta al Tanatori City i a Excaipirinhes el proper dijous està calfant-se de mala manera, gràcies a la enquesta publicada en la web de la MOATROS LEAGUE.

El "mitxi" lider dels hooligaans del Tanatori City comentava tambè al seu twiteer: "Estos tios d´Excaipirinhes sempres seran uns plorons i uns pelacanyes, no ens guanyen ni a les enquestes".


Mitxi i sus amigos liantla en Glasgow
El hools del City a la CondominaLa federació ja ha prés cartes en l´asunt i prepara un control policial sense precedents a la MOATROS LEAGUE, ja que s´esperen aproximadament 35.000 ultres dels 2 equips, que s´encarregaran de transportar a les graderies, la batalla campal que segur esdevindrà aquest matx decisiu per al desenllaç de la millor lliga del món.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada