Bloc de la Federació Internacional de Futbol 5x5

Bloc oficial de la Federació Internacional de Futbol 5x5

dijous, 27 de gener del 2011

Tanatori City, Campions de la Copa Joan Cordero

El passat dimecres 26 de gener Tanatori City es proclamava campió de la Copa Joan Cordero a l´estadi que porta el mateix nom que el titular de la copa.
S´enfrontaven a uns vells coneguts, Excaipirinhes U.E que plantaren cara en tot moment als actuals campions de lliga. El partit que es preveia molt igualat en tot moment es va decantar de la banda de Tanatori City gràcies a un gran partit d´aquestos, sobretot a la segona part.
D´aquesta manera Tanatori City es el primer equip que aconsegueix el doblet, lliga i copa, en el que tots els analistes consideren la millor lliga del món, la MOATROS LEAGUE.

Excaipirinhes van tindre el detall de fer una placa conmemorativa de la final i entregarli-la al capità de Tanatori City al principi del partit, creant així un ambient de germanor i cordialitat, abans de que començara la batalla campal que esdevendria la final.



La policia nacional soles va detindre 800 persones, moltes menys que en anteriors partits d´alt risc de la MOATROS LEAGUE, cosa per la qual la federació es felicitava aquest matí a la seua seu del barri de la punyalà.


Al acabar el partit, els 2 equips es feren una una foto junts amb la Copa del excel.lentisim Joan Daniel Cordero, ja que es pot dir que tots els equips participants de la MOATROS LEAGUE són campions, degut al gran exit que ha tingut aquesta nova competició en el denominat planeta futbol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada