Bloc de la Federació Internacional de Futbol 5x5

Bloc oficial de la Federació Internacional de Futbol 5x5

dilluns, 31 de gener del 2011

Escàndol en la MOATROS LEAGUE per la publicació d'uns informes a Wikileaks

La polèmica pàgina Wikileaks ha tornat a ser la protagonista de la jornada publicant uns informes secrets que destapen els 'tejemanejes' més foscos de la MOATROS LEAGUE.

Els 'cables' publicats per la organització de rojos més famosa del moment ha afonat per complet la imatge de la millor lliga del món. Entre els informes publicats hi ha documents que relacionen alts càrrecs de la MOATROS LEAGUE amb el tràfic internacional d'armes, experiments clandestins amb humans, o la dessalinització il·legal del Mar Mediterrani.

A més s'han airejat multitud de factures falses i transaccions bancàries secretes entre la MOATROS LEAGUE, l'Ajuntament i terceres persones, les quals han encés ràpidament les alarmes de corrupció entre la directiva de la Federació.

Per a alguns, açò no és més que un intent de boicotejar l'èxit de la lliga. El jugador del Tanatori City, Xavi Fempa, es defenia en unes declaracions al programa de la Cadena Ser 'El Larguero' dient que 'mos estan tocant els ous i això no pot quedar aixina, ja voràs ja'. El vídeo d'aquestes declaracions ha marcat un rècord en là popular web 'Youtube.com'.

L'equip d'advocats de la Federació ja treballa en una querella contra Wikileaks per difamacions, mentres que per altra banda un grup anònim ha anunciat la creació d'una web "anti-wikileaks", que podria ser anomenada 'WIKILEAGUE'. "Ací , o tots moros, o tots cristians", van ser les paraules d'un portaveu del grup anònim, que va concedir una entrevista secreta amb un passamuntanyes i sota els efectes d'un programa distorsionador de veu, a "Las mañanas con Paquita" del canal MOATROS INTERSPORT.

Per la seua banda, Julian Assange, un dels portaveus de Wikileaks, assegura que "l'actitud del portaveu del grup anti-wikileaks demostra que tenen por, massa precaucions veig jo pa algú que se suposa que diu la veritat".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada