Bloc de la Federació Internacional de Futbol 5x5

Bloc oficial de la Federació Internacional de Futbol 5x5

dilluns, 3 de gener del 2011

Asier Biarritz no renovarà amb el Maccabi d'Al-Sar

L'internacional amb la selecció basca no renovarà temporada amb el Maccabi d'Al-Sar, club que va contractar els serveis del jugador per a la recta final de la lliga pagant una important suma de diners que fins ara es manté en secret.

"Em van oferir uns quants 'machacantes' i no m'hi vaig poder resistir",  confessava Asier al diari 'Emirates Sports'. Recordem que A.Biarritz venia de jugar als Emirats Arabs Units, on és més conegut com 'el potro d'Olite'. Allà pensava acabar la seua carrera professional com moltes altres estreles del futbol, en un dels 'Dream Team' d'un magnat àrab.

"Sorprenentment, la oferta del Maccabi superava els '10 de los grandes' que cobrava al mes, i damunt per jugar en la MOATROS LEAGUE, així que vaig fer les maletes".

No és un 'adéu' definitiu

Així i tot, el futbolista, ara sense equip, assegura que no és el final de la seua carrera. I és que el jugador encara es troba amb forces per continuar, i ho va demostrar marcant 2 gols i donant 3 assistències en la passada jornada de la MOATROS LEAGUE. Ara mateix compta amb sucoses ofertes d'equips de la MLS, la Major League Soccer dels Estats Units, on estan disposats a pagar xifres astronòmiques de diners per gaudir del seu futbol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada