Bloc de la Federació Internacional de Futbol 5x5

Bloc oficial de la Federació Internacional de Futbol 5x5

diumenge, 12 de desembre del 2010

Pikonenko calfa el partit per el lideratge

El partit de la primera jornada de la segona volta de la "Moatros league" que enfrontarà als dos equips que encapçalen la classificació, i que es juguen el primer lloc aquest dimecres, ha començat a calfar-se més del compte.
El jugador més desequilibrant del Ciutat Tanatori, actual lider de la "Moatros League", Pau Pikonenko, ens ha deixat una roda de premsa d'allò més interessant. Davant nombrossos mitjans de comunicació s'ha mostrat confiat amb la victoria del seu equip front al Racing Bostezo, i ha carregat contra jugadors, tècnics i aficionats d'aquest equip. El primer que ha rebut un tir dialéctic ha sigut el capità del Racing Bostezo Paco Inclán, al qual Pikonenko ha definit com un jugador "...major,cascat i al que només l'interessa el valor publicitari de la nostra lliga per a fer anuncis en la T.V." De moment Inclán ha declinat fer declaracions.
També ha rebut la ira de Pikonenko el porter de Bostezo, Pepe Bernabé, de qui ha dit literalment "És un porter de futbito".
Finalment, i davant les preguntes sobre els incidents entre aficionats durant el derbi del seu equip davant Excaipininhes, Pikonenko ha deixat clar el seu suport als ultres del Ciutat Tanatori diguent: "Sabem que no ens fallaràn i que faràn tot el que calga per a que guanyem.... I la primera batalla esdevindrà fora del camp, l'altra, la del terreny de joc, ja la guanyarem nosaltres".




Així de calentet es presenta aquest apassionant partit del que pot eixir el guanyador d'aquesta increïble "Moatros League".


1 comentari:

  1. Demà ens veiem les cares,el nostre capità no ha volgut fer declaracions perque prefereix llancar dards en forma de gols que diálectics.
    Aneu amb compte perquè el nostre veterà capità está molt concentrat en el partit i pot ser desbordi per banda dreta,pel que fa al gol "average" volem mostrar el nostre descontentament,no ens agradaría que com diu el nostre expert en penaltis Lluis "el negre" el lideratge es decideixi en els jutjats...
    Molta sort,se sen porte el partit el millor!

    Vicenzo Torricelli

    ResponElimina