Bloc de la Federació Internacional de Futbol 5x5

Bloc oficial de la Federació Internacional de Futbol 5x5

divendres, 3 de desembre del 2010

Jornada 3: Racing Bostezo guanya el seu partit front a Maccabi d´Al-sar i amenaça el lideratge

El passat dimarts 30 de novembre es va disputar el partit que obria la 3 jornada del campionat d´Apertura de la MOATROS LEAGUE a l´Estadi Monesipal Joan Cordero. L´equip de Maccabi d´Al-sar es va avançar en el marcador amb un 3-1 en els primers minuts del partit, pero finalment i gràcies a un bon treball en equip per part de Racing Bostezo el partit va finalitzar amb un 5 - 11 a favor d´aquestos. Maccabi perdia el seu tercer partit a la competició i establia un nou record de gols en contra desprès d´haver-se disputat la primera volta del Campionat. Racing Bostezo per altra banda, confirmava així la seua recuperació.

Xema López, jugador de Racing Bostezo i nominat al balò d´or 2010 per la revista France Futbol, feia les seuents declaracions a aquest mitja: "L´equip ja esta preparat per a atacar el lideratge en la seuent jornada de la MOATROS LEAGUE. Que es preparen els jugadors i aficionats del Ciutat Tanatori Team perque el partit no tindrà res a veure en el disputat a la primera volta del campionat". Cal comentar que revista France Futbol inclou aquest mes un reportatge molt complet del jugador, que recordem ha sigut nominat en 2007 i 2008 al premi del balò d´or que concedix aquesta publicació. En les 2 ocasions va quedar en cinquè i tercer lloc respectivament. Fonts molt properes a la revista donen a López com a guanyador d´enguany, degut al poc nivell que trobem a les lligues europees que no compten amb el gran ventall de figures mundials amb els que compta la MOATROS LEAGUE.

1 comentari:

  1. Només puc dir que aquest és un esport d'equip i que qualsevol dels meus companys del racing badall podria optar al premi. Si al final fora triat com a pilota d'or el primer seria celebrar-ho amb ells ... estem jugant a un gran nivell i segurament en el pròxim partit es decidirà mitja lliga ..
    Pel que fa al tema dels àrbitres millor no dir res, ja que en la meua època al llevant ja vaig quedar prou escaldat.

    ResponElimina