Bloc de la Federació Internacional de Futbol 5x5

Bloc oficial de la Federació Internacional de Futbol 5x5

dilluns, 13 de desembre del 2010

El Mundial de futbol del 2018 es jugarà finalment a Rússia

Contra tot pronòstic, la candidatura Burjassot-Godella no acollirà finalment el Mundial del 2018 degut a que aquest ha sigut adjudicat definitivament a Rússia. Sembla ser que l'estadi Monesipal JOAN CORDERO haurà d'esperar per poder acollir una final a pesar de comptar amb les instalacions requerides per a organitzar aquest prestigiòs torneig, i afegint a més luxes com el servei gratuït de parking en les inmediacions de l'estadi, un bar-cafeteria amb preus populars i una rotonda que facilita l'accés a l'autovia i agilitza el trànsit.

Recordem a més que els jugadors nacionalitzats a Burjassot i Godella podrien haver disputat el Mundial amb la seua envejada selecció davant de tot el seu públic, ja que un dels requisits per disposar de Selecció Nacional és ni més ni menys que disposar de lliga pròpia, la MOATROS LEAGUE en aquest cas.

Així i tot la Federació Godellenca de Futbol ha felicitat als futurs organitzadors de la Copa i han confirmat la participació en un partit promocional que enfrontarà a la selecció "MOATROS LEAGUE ALL STARS" contra l'actual campió del Mundial, la Selecció espanyola. L'acte estarà amenitzat per les actuacions en directe dels anomenats 'Rolling Stones' valencians, Bajoqueta Rock, i comptarà amb un espectacle de foc en viu a mans de la Colla de dimonis de Campanar "Els Socarrats".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada