Bloc de la Federació Internacional de Futbol 5x5

Bloc oficial de la Federació Internacional de Futbol 5x5

dimecres, 15 de desembre del 2010

El Maccabi d'Al-Sar tanca el fitxatge de Pablo 'Eskorbutin'

El mercat d'hivern no ha fet més que començar, i ho fa amb el que, per ara, és el fitxatge més car de la lliga.

Pablo 'Eskorbutin' va signar ahir amb el Maccabi d'Al-Sar per a les pròximes 3 temporades, on espera culminar amb títols la seua carrera futbolística després de passar per reconeguts equips com el Parreta CF, el CSkO Antro o el West Ham United.

Precisament del seu ex-equip, el West Ham Ud, va parlar ahir durant la roda de premsa que va oferir, explicant que militava al club més per convicció ideològica que pel seu futbol flamant. Així i tot assegurà que tot i que va fer molts amics allà, "és hora de posar-se serio i aspirar a títols". "Me molava el rotllo, però es que feia massa fred allà" va concluir la jove estrela.

"Sé que tenim cert paregut, però no m'agraden les comparacions"


Qüestionat sobre el sobrenom amb el que els pedioristes l'han batejat, l'Eto'o de Marxalenes, el jove del popular barri valencià va contestar que no es sentia del tot a gust amb el mot ja que no li agraden les comparacions. "No me mola molt que em digau Eto'o, em podeu dir Samuel simplement" responia als pedioristes.

El fans de la versió blanca de Samuel Eto'o podran gaudir la setmana que ve d'un article a fons sobre el jugador, acompanyat d'un desplegable, que publicarà l'afamada revista Don Balón al seu pròxim número.

1 comentari:

  1. Ahí ese chavallllllllllll que vale más que todos juntos.

    ResponElimina