Bloc de la Federació Internacional de Futbol 5x5

Bloc oficial de la Federació Internacional de Futbol 5x5

divendres, 3 de desembre del 2010

Declaracions despres del derbi, Xavi Fempa: "Tots mos tenen por"

Excaipirinhes 8 - Ciutat Tanatori 8. Aquest va ser el resultat del clàsic disputat el dimecres 1 de desembre.
La primera part del partit va ser molt igualada tal i com mostrava el resultat al final d´aquesta (5-5).
En la repressa i gràcies a un bon treball defensiu d´Excaipirinhes, aquestos s´avançaren en el marcador gràcies a la seua rapidessa en els contratacs i no va ser fins al final de partit, desprès de nombrosos pals i un fort asedi front a la porteria d´Excaipirinhes quan Ciutat Tanatori aconseguia empatar el partit amb 2 gols en els últims minuts.No cal comentar que el partit es va viure amb molta tensió en tot moment i que els 2 equips van intercanviar entrades molt fortes durant tot el partit.

El jugador franquicia de Ciutat Tanatori, Xavi Fempa feia les seuents declaracions desprès del partit: "Ha sigut una primera part molt igualada. A la segona part s´han tancat arrere i ens han sorprès al contratac. S´Han dedicat a perdre temps i a aturar el partit amb qualsevol excusa. Aixo fa palés que tots mos tenen por." Quan se li ha felicitat perque el seu equip ha sigut anomenat campió de Tardor de la MOATROS LEAGUE, el jugador ha comentat: "Encara no hem guanyat res, de totes maneres m´agradaria donar les gràcies a l´afició i al nostre president Paco Ferriz per el seu recolzament en tot moment". Pròximament comentarem altres noticies, de les moltes que ens va deixar aquest partit.

3 comentaris:

  1. TONGO!!! TONGO!!!
    QUE S'ENTERE LA PREMSA INTERNACIONAL!!!!!!

    ResponElimina
  2. Això dic jo. TONGO TONGO!!!!!!!!!!!

    Els jugadors del Ciutat Tanatori són uns porcs i molt poc esportius. I també uns tramposos. A veure si contractem a un àrbitre i els expulsa a tots el ròxim partit.

    A xupar-la!!!

    ResponElimina
  3. Cuidao con el Xavi este que.. hay q ver lo agresivor que se poner, con lo buen xico que soy yo, por dioooos!

    No hagan caso d las imágenes que circulan por ahí. Se tratar de una campanha de desprestigio a mi persona y al madridismo!

    hala madrid!

    ResponElimina