Bloc de la Federació Internacional de Futbol 5x5

Bloc oficial de la Federació Internacional de Futbol 5x5

dimarts, 30 de novembre del 2010

Vicent Trontxú triat jugador de la jornada pels aficionats de la MOATROS LEAGUE

L´enquesta no va deixar lloc a cap dubte. l´ex-jugador del Pumas Mexicà, Vicent Trontxú va ser proclamat per un amplia majoria com el millor jugador de la jornada 2 de la MOATROS LEAGUE. El jugador es va mostrar molt content quan es va asabentar de la noticía i va fer esclatar la polémica amb les seguents declaracions: "Estic molt content per haver sigut triat jugador de la setmana pels aficionats i aficionades de la MOATROS LEAGUE, que per a mi és sense cap dubte la millor lliga del món. No com la mariconà ixa de la lliga BBVA, que està plena de kinkis com Benzema, Cristiano Ronaldo, Piqué, Soldado, Salva Ballesta... A xuparla tots! home!". 



A la foto veiem a Trontxú saludant a la premsa i als aficionats a l´eixida de la popular discoteca Apache de Xàtiva, desprès d´un acte promocional amb jugadors de la MOATROS LEAGUE.

1 comentari:

  1. ie Trontxú, molt gran, però nosaltres t'estiguèrem esperant en Barraca.. i això no se fa a la millor afició de la MoàtrosLig. això sí, mos convidaren a cassalla de la bona!

    aus

    ResponElimina