Bloc de la Federació Internacional de Futbol 5x5

Bloc oficial de la Federació Internacional de Futbol 5x5

dissabte, 20 de novembre del 2010

EXCAIPIRINHES busca reforços al mercat de fitxatges

Segons apuntaven fons internes del club Excaipirinhes Unió Esportiva, s´esta barallant la contractació del lateral Vicent Josep Brunchú, més conegut pels nostres aficionats com "Trontxú".
Segons el president del club Marc Vidal, s´estan negociant els ultims detalls del contracte i molt prompte podrem gaudir d´aquesta figura mundial a la MOATROS LEAGUE.
Tronxú, jugador actualment del Pumas de México es va mostrar molt interesat en tot moment per la oferta d´aquest club i va comentar que jugar amb els EXCAIPIRINHES havia estat la il.lusió de la seua carrera esportiva.

2 comentaris:

  1. Es confirma!! Vicent Brunchú signa per als pròxims 3 anys amb Excaipirinhes U.E. Segons l'agència EFE el lateral dretà estava molt content de fer realitat un somni..
    Paraules textuals:"Ara si que soc feliç! encara que jo soc feliç en la banda amb una bona birreta entre mans"
    Però potser no siga l'unica incorporació del mercat invernal per a Excaipirinhes ja que el seu president Marc "Cutxo" Vidal ha donat este missatge "Segurament contarem amb un nou reforç per a la porteria, sona el nom de Marius Puskasalt, el porter d'origen Txec"

    ResponElimina
  2. Mae meua, Trontxú, estas fet un crack!

    Soc Julian de la Universitat

    ResponElimina