Bloc de la Federació Internacional de Futbol 5x5

Bloc oficial de la Federació Internacional de Futbol 5x5

dissabte, 27 de novembre de 2010

Estadi Monesipal JOAN CORDERO


Els seguidors i seguidores de la millor lliga del món han triat el nom per al seu estadi.
Finalment l´estadi s´anomenarà ESTADI MONESIPAL JOAN CORDERO, en honor al ex-jugador del València i veí de Godella que va jugar nombrosos partits amb Mario Alberto Kempes.
Proximament l´ex-jugador serà convidat per la MOATROS LEAGUE per tal de fer la treta d´honor en algun dels partits mes importants de la lliga.

Joan Daniel Cordero va ascendir ràpidament per les categories inferiors, va aparèixer en una alineació de circumstàncies i va acabar convertint-se en el líbero titular per al curs del 76, tot i els acudits fàcils sobre el seu cognom i la ferocitat inherent al lloc. Era un home alt, ben dotat per al xoc, amb esperit bel.licós augmentat per un bigotàs ros que semblava tret d'una pel lícula de l'oest.
Contundent en les entrades, de vegades sense necessitat, resultava més aparatós que precís. La funció que se li va assignar, d'escombra després centrals de molt poca cintura, el va perjudicar perquè la seva idiosincràsia era la d'un stopper. Es pensava que explotaria en adquirir col.locació, però, encara que va ser habitual en les tres temporades següents, no va aconseguir l'afirmació definitiva.
Una mà tonta davant el West Bromwich va tombar el València de la UEFA i Marcelo Domingo no hi va perdonar. Vi després una lesió de genoll que el va deixar fora de combat un any sencer. Va reaparèixer en el Burgos, sense rehabilitar del tot, i va abandonar les categories nacionals abans del previst. En l´actualitat es dedica a entrenar, en les categories del fútbol base del Godella C.F.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada