Bloc de la Federació Internacional de Futbol 5x5

Bloc oficial de la Federació Internacional de Futbol 5x5

dissabte, 20 de novembre del 2010

Artur de la Guàrdia (Maccabi d´Alçar): "He vingut a Maccabi per a triomfar"

El jugador Artur de la Guàrdia, ex del Celtic de Glasgow, Loriguilla F.C i format a les categories inferiors del Carcaixent Athletic, va manifestar anit en roda de premsa que tot i no haver tingut el debut desitjat a la MOATROS LEAGUE, ha vingut a triomfar aquesta lliga i al seu club actual.
"l¨Equip no ha fet una bona pretemporada. Els jugadors ja comentarem que la gira mundial per la ribera del xuquer pasaria factura." i afegia: "De totes formes prompte estarem en plena forma per tal de disputar el campionat d´apertura de la MOATROS LEAGUE. He triomfat a tots els clubs en que he militat i he vingut a Maccabi per a triomfar."
A la foto veiem a de la Guàrdia en un entrenament en la seua etapa com a jugador del Celtic de Glasgow, on va aconseguir 4 lligues, 2 campionats de copa, i un Mundial de Clubs, l´any que el campió de la desapareguda Champions League l´Ontinyent Club de Fútbol va renunciar a la seua participació alegant motius de falta seguretat per part de la organització de l´event.

1 comentari: